granasen-topp
Meny

Granbladet

Søk

Frivilliginnsats er moro!
10.10.2007
Vi trenger frivillige til kommende sesong.
World Cup og NM står for døra.

VI TRENGER FLERE FRIVILLIGE!


Er du glad i vinteridrett? Liker du utfordringer? Vil du være med der ting skjer? Hvis du svarer ja på spørsmålene bør du bli en frivillig! Frivillig – hva er det? Jo, en entusiastisk person som liker å jobbe hardt og intensivt, uten lønn, men med mye heder når store begivenheter finner sted, som i noen korte, hektiske dager kommer tett inn på begivenhetene og stjernene som deltar, og som gleder seg til neste utfordring.

Vi trenger frivillige til kommende vinterbegivenheter. Vi har mange på våre lister, men vi trenger flere å fordele oppgavene på. WC i hopp og kombinert finner sted 7. – 9. desember i år, deretter kommer den største begivenheten, nemlig NM i nordiske grener 30. januar – 3. februar 2008! Dette er også et jubileums-NM da Norges Skiforbund er 100 år i 2008. Granåsen er arenaen for disse arrangementene. Er du medlem av Granåsen Skiforening eller et idrettslag, får laget en økonomisk kompensasjon for alle medlemmene som deltar som frivillig under NM.

Frivillige har mange ulike funksjoner – i hoppbakken, løypene, kioskene, transporten, sekretariatet, akkreditering, vakt, billettsalg osv. Spesielt har vi behov for frivillige som kan jobbe noen dager før stevnene med forberedelser.

Hvis du har meldt deg som frivillig tidligere, ønsker vi at du kontakter oss om du vil jobbe under WC eller NM. Har du ikke vært med før, meld deg til: Randi Bostad, tlf. 91567922, 72583572 eller helst e-post: randibos@start.no. Husk å oppgi telefonnummer og adresse.
 

Nyhetsbrev

Aktiviteter
Ingen aktiviteter
Tidl. aktiviteter

Innlogging