granasen-topp
Meny

Granbladet

Søk

Penger blir bakker og løyper
13.03.2007
Trondheim Kommune er med

35 mill til Granåsen?

Nå går vintersesongen 2006/2007 mot slutten både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.
Sørtrøndersk skiidrett stormer fram på mange fronter både i bredde og topp. Skal rekrutteringen bli bedre i de ulike skidisiplinene er vi avhengige av gode snøforhold og gode anlegg, slik at det motiverer foresatte og barn til å benytte skiløyper og bakker.

Vi har nå opplevd to store nedturer når det gjelder vær- og føreforhold. Vi får håpe at dette blir betraktelig bedre for sesongen 2007/2008 og at World Cup i Granåsen kan arrangeres som forutsatt og ikke på Lillehammer eller andre steder i landet.

Gjennom et godt samarbeid med Trondheim kommune hadde vi lagt en beredskapsplan for at vi skulle unngå å komme i samme situasjon i år. Ett av tiltakene var å føre fram vann fra Leirsjøen som bl.a. har lavere temperatur og innleie av flere snøkanoner for å sikre nødvendig kapasitet for snøproduksjon.

Arbeidet med å fornye/modernisere hoppbakker og langrennstraseer er i full gang. Trondheim kommune vedtok å sette av 35 mill i forbindelse med handlingsplanen for idrett til investeringer i Granåsen. Arbeidet med å fornye langrennstraseer og arena ble allerede igangsatt høsten 2006. For Granåsen som vintersportsanlegg vil det være viktig at hoppanlegget blir ferdigstilt sommeren 2007 slik at anlegget er klart for trening sommeren 2008 da vi går inn i en nye VM sesong.

Investeringen er foreslått over en periode på 3 år (2007-2009) Dette viser at Trondheim kommune ønsker å satse på vinteridretten og Granåsen som idrettsarena og område for fritid og rekreasjon.

Som mange vet, så er det stor kamp om å få midler til innvesteringer fra de ulike idrettene. Da er det viktig med positiv dialog og godt samarbeid med kommunen og ikke minst de ulike særidrettene.

Vi i styret i Granåsen Arrangement AS vil takke alle som har bidratt og ønsker dere hjertelig velkommen med på laget også neste sesong.


Med hilsen
Granåsen Arrangement AS


Jorodd Asphjell
styreleder


 

Nyhetsbrev

Aktiviteter
Ingen aktiviteter
Tidl. aktiviteter

Innlogging